1808 poze   5247 vizite

Imi place fimul asta-1

Poate o sa ma criticati ca privesc filme de pe postul Acasa...Deci am vazut multe filme pe acest post.....acesta este unul dintre cele mai frumoase fime vazute:Abisul Pasiuni
Descriere:
"Abisul pasiunii" este povestea Elisei (Angelique Boyer), o tânără frumoasă şi inocentă care locuieşte cu părinţii săi Augusto (Alejandro Camacho) şi Estefania (Ludwika Paleta) şi împreună cu mătuşa sa, Carmina (Sabine Moussier).Carmina fuge din sat cu Rosendo (César Évora), deşi acesta este căsătorit cu Alfonsina (Blanca Guerra), iar cea care încearcă să salveze situaţia şi să-i împiedice pe cei doi să facă o greşeala este însăşi sora Carminei, Estefania. Aceasta se întâlneşte cu Rosendo cu gândul de a-l convinge să nu îşi părăsească familia, însă în acel moment are loc o tragedie şi cei doi îşi pierd viaţa într-un accident de maşină. Pentru că i-a fost furată fericirea, Carmina o considera vinovată pe sora ei şi chiar după moartea acesteia, vrea să se razbune. Ea profită de situaţie şi-l determină pe Augusto să creadă că soţia lui îl înşela cu Rosendo.Augusto se căsătoreşte cu Carmina, în ciuda faptului că nu o iubeşte. În acelaşi timp, Damián (David Zepeda), fiul Alfonsinei şi Elisa (Angelique Boyer) devin prieteni apropiaţi, însă mama lui nu este acord cu relaţia lor şi îl trimite pe acesta la studii în străinătate.După 10 ani, Damián se întoarce în sat cu logodnica lui, Florencia (Altair Jarabo), pe care o cunoscuse în Italia şi cu unchiul ei, Paolo (Sergio Mayer). Odată ajunşi acolo, Paolo este fascinat de frumuseţea Elisei, dar pentru că aceasta nu-i dă nicio importanţă, încearcă să o violeze. Damián apare la timp şi o salveaza pe Elisa din braţele lui Paolo.Damián şi Elisa se îndrăgostesc, însă iubirea lor are de înfruntat nenumărate piedici. Însuşi fratele lui Damian, Gael (Mark Tacher) va reprezenta un obstacol în calea fericirii acestora, deoarece acesta o iubeşte pe Elisa din copilărie. Mai mult decât atât, tatăl Elisei nu este de acord cu relaţia lor şi o ameninţă că îl ucide pe Damián. Soluţia pe care o găseşte Elisa pentru a îl salva de la moarte pe bărbatul pe care îl iubeşte, este căsătoria cu Gael. În momentul în care Gael şi Elisa se află în faţa altarului, Damián intră în biserică şi o răpeşte pe Elisa. Gael îi urmăreşte şi atunci când se întâlnesc, cei doi bărbaţi luptă pe viaţă şi pe moarte pentru inima Elisei.


Acest film sa terminat dar mie imi place foarte mult..
Elisa Castanion
Elisa Castanion
....
....
Abisul Pasiuni
Abisul Pasiuni
......
......
Gael si  Paloma
Gael si Paloma
Alfonsina
Alfonsina
.....
.....
Parintele Guada-Lupe
Parintele Guada-Lupe
Carmina...(personajul negativ)
Carmina...(personajul negativ)
.....
.....

Comentarii album • 0
Nume:Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.